Јутјубер и инфлуенсерка из Босне виђени су пре неколико дана заједно у српској престоници, у једном ресторану.

Очигледно је да је Бака изгубио на популарности у последње време, а због негативног маркетинга је остао и без одређеног броја пратилаца.

Раскид као бизнис

Како му бизнис с Јутјубом и спонзорима не би стао и смањио зараду, Илић је смислио нову идеју - да обмане јавност и измисли раскид са Ањом Бла, с којом је око годину дана у вези. Јутјубер је о овом наводном растанку одмах обавестио јавност, што је заинтригирало његове пратиоце и фанове, који су му поверовали и одмах пружили подршку.

Фото: Инстаграм принтскрин/anjablaa

 

- Ања и ја смо раскинули... Није никакав пренк, само ето... Једноставно смо дошли до тачке где се више нисмо слагали најбоље и наша веза је налетела на зид. И даље се волимо и обома нам је много тешко, али то је живот. Одлазак у Амстердам нам је био опроштајни пут - написао је он.

Многи су одмах посумњали у његову искреност, с обзиром на то да му није први пут да на сличан начин жели да привуче пажњу, о чему се спекулисало на друштвеним мрежама. Низали су се коментари да ће сада отићи у медијску илегалу, да ће кроз неколико дана објавити видео у ком говори о томе колико му је тешко, чиме ће се вратити на велика врата, те да ће онда после неколико недеља објавити и да су се помирили.

Фото: Инстаграм/bakaprase

 

Ауто их одао

У прилог сумњама да је све лаж говори и информација да је Илић пре неколико дана виђен у Београду у једном престоничком ресторану, и то у друштву Ање. Њих двоје су ручали заједно, разговарали и смејали се све време, а по речима нашег извора који се затекао у локалу, били су јако блиски. После сат времена проведених у ресторану, Ања и Бака су се покупили и његовим аутомобилом одвезли у правцу зграде у којој он живи у центру града.

Фото: Јутјуб принтскриб/Baka Prase

 

Интересантно је и да је Ања, која је тренутно наводно у Босни, претходних дана постављала на Инстаграм стори слике и снимке док се вози у луксузним колима сличним или истим као она која вози Бака.

- Само будала може да поверује да су раскинули Бака Прасе и Ања, а она сваки дан ставља стори како се вози у Г класи - један је од коментара на Твитеру.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".