Гоца је наводно побеснела јер јој је Кија све време упадала у реч. Шта год да је Огњен Амиџић питао Злату и њу, Кија се убацивала. 

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- Онда је изнервирао и Кијин закључак да су Каћа и она исте Гоца и Злата, Кија је наводно као Гоца, а Каћа као Злата. Када се емисија завршила, Гоца је пукла у гардероби: ‘Како је некултурна ова мала, не може човек од ње да дође до речи. Она се пореди са мном, ко је она да се пореди са мном – испричао је извор.

Фото: Нпортал

 

- Баш се наљутила, али брзо је прошло. Гоца воли читав свет и никада не прича ружно о људима, али Кија јој је стала на жуљ. Мало јој је фалило да као Тања Савић напусти емисију јер од Јоване Јеремић није могла да дође до речи, али суздржала се из поштовања према Огњену Амиџићу. После се Гоца сетила да је једном приликом за медије изјавила: "Кија и Луна су мукице које воле, а не знају да певају". Помислила је да јој млађа колегиница из ината упада у речи и да се сећа шта је о њој причала својевремено за медије. У сваком случају, било па прошло, није Гоца злопамтило - каже извор.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".