Пацов

Будите посебно опрезни у ризичним подухватима јер вам се ту успех не смеши. Сада би било много мудрије да се ангажујете око завршетка ствари које сте започели. У том случају, моћни Тигар, владар 2022. године ће вас сигурно подржати, доприносиће вашем успеху. У погледу љубави, можете бити сигурни да ће све бити добро - очекују вас нова познанства, која ће се вероватно развити у нешто веома пријатно за вас. Главна ствар је да не будете превише избирљиви.

Биво

Година ће бити пуна догађаја и нових идеја. Бићете бомбардовани предлозима, али немојте се ухватити за све, иначе ћете бити потпуно слуђени. Правилно одредите приоритете и изаберите области активности које вам се чине најперспективнијим. Година не обећава никакве промене у финансијском сектору - све ће се задржати на истом нивоу као и претходне године. Али романтична сфера обећава много занимљивих могућности. Могуће је да ћете пронаћи сродну душу, а ако сте је већ пронашли, онда ћете можда размишљати о браку.

Тигар

Чека вас веома светла и богата година! Добићете снагу, самопоуздање, енергију. Имаћете довољно ресурса да спроведете неке од својих старих идеја. Не пропустите своју шансу! Постићи ћете успех само ако сте довољно енергични и проактивни. Управо сада можете почети да градите своју будућност. А шта ће бити са вама у годинама које долазе зависиће само од вас. Оно на шта треба обратити посебну пажњу је потрошња. Пазите на трошење како не бисте остали без новца.

Зец

Пред вама је двосмислена година. Понекад се осећате као да сте на таласу срец́е и постижете успех за успехом, али понекад ћете се суочити и са препрекама. Не одустајте у својој замисли и не либите се да потражите помоћ људи око себе. У свакој ситуацији можете пронаћи истомишљенике који ће вас радо подржати у тешким ситуацијама. Моћи ћете да их убедите у шта год желите. У финансијском смислу, чека вас недоследност, па се потрудите да увек имате одређену суму, која вам, уколико се појаве непредвиђене околности, може бити резерва.

Змај

Предстојећа година ће од вас захтевати посебну активност. Биће много ствари у којима се можете доказати. Ваше акције треба да буду што је могуће конкретније. Поставите себи јасне циљеве, тежите им, пронађите решења. Већ од првог месеца године можете осетити прилив новца. Ако желите да остварите висок приход, мораћете да мислите и радите предузетнички. Посебну пажњу треба посветити здрављу. Постоје велике шансе да превазиђете хроничне болести и побољшате опште здравствено стање.

Змија

Змија и Тигар су у тешкој вези. Тигар више воли да буде једноставан посматрач и да не утиче директно на ток Змијиног живота. Ово сугерише да сада сами можете унапред одредити ток свог живота. Змијама је обезбеђена максимална разноликост могућности, од којих можете изабрати најоптималније и најинтересантније. Можете постићи велики успех у креативном изражавању, у духовним праксама и у стицању нових знања. Могућ је и спортски успех. Романтична сфера вам је веома важна. Она ће пружити емоционалну подршку и донети задовољство у ваш живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".