- Матеј и његови пријатељи нису имали ниједну непријатну ситуацију те ноћи у клубу. Ни најмањи инцидент се није десио ни са њима, ни са другим гостима. Чуо сам неке небулозне приче како је Матеј држан у подруму клуба, али, људи, то су ноторне глупости! На снимцима камера се јасно види да је истрчао из клуба. Уосталом, један од Матејевих пријатеља ми је касније у неформалном разговору и сам признао како нису имали ниједну замерку за време проведено у клубу и како су сви били задовољни и проводом и услугом - каже менаџер "Готика".

Према његовим речима, клубу "Готик" је након свега нанета велика штета, пошто су после Матејевог нестанка све резервације редом отказиване.

Фото: Друштвене мреже

 

 

- Практично клуб и не ради након нестанка тог момка. Свима је тешко пало то што му се десило, али приписивати нама део кривице за то је апсурдно! Чуо сам да је неко објавио да нам обезбеђење клуба држи Веља Невоља, што наравно није тачно. Истина је да смо ангажовали лиценцирану агенцију за обезбеђење са свим потребним дозволама за рад. Не знам шта смо још требали да урадимо? - пита се саговорник. 

Матеј Периш (27) нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра. Из потпуно непознатих разлога, он је око 1.20 после поноћи истрчао из клуба "Готик" у којем је био са друштвом и од тада му се губи сваки траг.

Шта се тачно дешавало кобне ноћи, нико са сигурношћу не зна.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".