Рак

Ракови су познати по својој веома емотивној, осетљивој и рањивој природи. Ракови имају тенденцију да буду критични према свему. Када упознају неког посебног, неког ко им прија и са ким би можда и покушали нешто, они се из предострожности и страха од одбијања, неузвраћене љубави и сломљеног срца ипак повлаче, јер се воде оном старом "боље спречити, него лечити".

Фото: Депозитфото

 

Лав

Лавови као и сви лавови су егоцентрични, супериорни и недодирљиви. И веома популарни углавном, те не чуди што увек уживају у нечијем друштву. Али, када је права љубав у питању, на том пољу се јако лоше сналазе због високог мишљења које имају о себи и у већини случајева сматрају да их друга особа не заслужује, односно да није достојна њихове супериорности.

Шкорпија

Шкорпије јако крију своја осећања, а тешко им је и да иста траже некоме. Због своје резервисаности, тихе природе и "безосећајног" става, често губе особе до којих им је стало. Ако се желе да се то промени, мораће се научити да деле своја осећања са другима, изјављују љубав или говоре о ономе што их враћа.

Фото: Депозитфото

 

Стрелац

Стрелци су јако чудне особе по природи, али су због тога и јединствени. Они воле своју слободу и њих везе "гуше". Тешко се прилагођавају другој особи и "ограничењима" које доносе везу. Тешко им пада недостатак слободе и то је оно што их често кошта особе које, можда, и искрено воле.