Rak

Rakovi su poznati po svojoj veoma emotivnoj, osetljivoj i ranjivoj prirodi. Rakovi imaju tendenciju da budu kritični prema svemu. Kada upoznaju nekog posebnog, nekog ko im prija i sa kim bi možda i pokušali nešto, oni se iz predostrožnosti i straha od odbijanja, neuzvraćene ljubavi i slomljenog srca ipak povlače, jer se vode onom starom "bolje sprečiti, nego lečiti".

Foto: Depozitfoto

 

Lav

Lavovi kao i svi lavovi su egocentrični, superiorni i nedodirljivi. I veoma popularni uglavnom, te ne čudi što uvek uživaju u nečijem društvu. Ali, kada je prava ljubav u pitanju, na tom polju se jako loše snalaze zbog visokog mišljenja koje imaju o sebi i u većini slučajeva smatraju da ih druga osoba ne zaslužuje, odnosno da nije dostojna njihove superiornosti.

Škorpija

Škorpije jako kriju svoja osećanja, a teško im je i da ista traže nekome. Zbog svoje rezervisanosti, tihe prirode i "bezosećajnog" stava, često gube osobe do kojih im je stalo. Ako se žele da se to promeni, moraće se naučiti da dele svoja osećanja sa drugima, izjavljuju ljubav ili govore o onome što ih vraća.

Foto: Depozitfoto

 

Strelac

Strelci su jako čudne osobe po prirodi, ali su zbog toga i jedinstveni. Oni vole svoju slobodu i njih veze "guše". Teško se prilagođavaju drugoj osobi i "ograničenjima" koje donose vezu. Teško im pada nedostatak slobode i to je ono što ih često košta osobe koje, možda, i iskreno vole.