Као и увек, ретроградни Меркур ће утицати на све знакове Зодијака и то "жестоко", али три знака ће то осетити јаче од осталих. А ево који су то:

ЈАРАЦ

Све тајне, прећуткивања и оно што сте крили испливаће на површину и постаће тешко наставити живети у лажи. Мораћете да скупите храбрости да се изборите са сопственим тајнама и да признате све што требате блиским људима. Могуће је да ћете бити збуњени око тога којим правцем даље да кренете, али погледајте дубоко у своје срце и послушајте шта вам говори осећај у стомаку.

ШКОРПИЈА

Ретроградни Меркур донеће вам велике новчане проблеме, можда чак и донети старе дугове на наплату. Доћи ћете у позицију да морате правите калкулацију и одустанете од неких жеља и пројеката.

ОВАН

За Овна ће ово бити буран период, посебно када су емоције и односи са ближњима у питању. Чека вас велико изненађење или непланирани догађај који ће променити ток ствари у вашој вези. После тога више ништа неће бити исто, могуће је да ће вас то или натерати да заувек завршите или да решите досадашње конфликте и наставите даље са више разумевања.