У Србију су стигли пред Бадњи дан, па како кажу, неће стићи да сами припреме Божићну трпезу, већ ће се ослонити на своје породице.


- Уживали смо у Америци. Имали смо прилике да обиђемо знаменитости разних метропола. Уживали смо да испробавамо разну храну, да посећујемо забавне паркове, адреналинске атракције. Дивно искуство, све у свему - рекла нам је Барбара.

Новогодишњи наступ одржали су у Чикагу, одакле носе прелепе успомене. Ипак, Божићне празнике провешће у Србији, у кругу породице.

- Празнике проводимо заједно, али и са нашим породицама. Бићемо мало код мојих, у Брестачу, али ћемо посетити и Маринине најближе. Заправо, код мојих смо за Бадњи дан, а код њених идемо за Божић. Драго нам је што имамо прилике да се не раздвајамо - каже Дарко, док се његова девојка надовезује:

- Нисмо били у могућности да помогнемо ни Дарковој мами, ни мојима, јер нисмо били ту. Иначе, обоје смо велики гурмани, а Дарко је одличан у кухињи, тако да ми је јако криво што нећу пробати неки његов специјалитет (смех).

Она истиче да се лепо слаже с породицом свог партнера, те да не би имала проблем да се пресели у Брестач.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Одлично се слажемо. Не би ми био проблем ни на Марсу да живим када живим с њим. Брестач је лепо место, мирно, кућа му је прелепа, али можда би нам било мало досадно да смо тамо стационирани, јер обоје волимо да зујимо свугде. А Београд никад није био опција, нити нешто претерано радим тамо, ништа ме не везује за њега.

У почетку су негирали везу.

- Били смо на почетку и нисмо хтели да се наша веза прља глупостима. С друге стране, радимо исти посао и нисам желела да се провлачим кроз новине као неко ко је с њим због каријере, кад је то последње шта ми је у глави - искрена је Барбара, која је признала и да није ни сањала да ће са Лазићем отпочети везу.

- Замислите да вам неко каже: "догодине ћеш бити у вези са неком познатом личношћу. Не бисте поверовали! (смех) - признала је она, а Дарко се тада умешао и открио чиме га је девојка шармирала.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Освојила ме је тим што је иста као ја у сваком смислу, енергијом. Да сам је на компјутеру правио, не бих је тако добру испрограмирао! - рекао нам је заљубљени Лазић.

Занимало нас је и какви су им планови за предстојећу годину, као и да ли планирају свадбу.

- Свадба ако се деси, биће мегаломанска (смех). Са свим могућим обичајима, од јабуке, преко лажне младе и свега осталог! Иначе, 2022. година ће бити година за рад, рад и само рад. Желимо да направимо нешто, да покренемо неки можда и заједнички бизнис, али за то је потребно доста новца да се заради. Функционишемо сјајно, око свега се лако договоримо и лепо нам је где год да смо - да ли у Новом Саду, Београду, Гложану или Лас Вегасу - рекао је Дарко, а на питање о деци, одговорио је дипломатски.

- Што се деце тиче, то се не планира. То се деси и прижељкује.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".