Дарко Лазић и Барбара Бобак не избијају из медијских наслова, што због деликвентног понашања, а што због Барбаре која редовно вређа његове бивше девојке.

Дарко је изгледа Барбари дао зелено светло да блати Марину Гагић и Ану Севић, јер како сазнајемо уморио се од препуцавања.

- Дарко се уморио од препуцавања са Аном Севић и Марином Гагић око алиментација и деце. Зато је сада одлучио да бојно поље препусти својој драгој Барбари која нема длаке на језику и која уме да буде баш безобразна. Замолио је само да њега не увлачи, јер он не жели да се петља. Доста му је што се суди са Аном и Марином и не жели нигде више ни да их помене - каже један од Даркових блиских сарадника.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Ипак, у најтежој ситуацији је његова мајка Бранка, којој је Дарко окренуо леђа након што је ушао у везу са колегиницом.

- У целој овој ситуацији најтеже је заправо Дарковој мајци Бранки, јер жена због тих Барбариних свађа и препуцавања по медијима много пати. Онда она жена ни крива ни дужна од срамоте не може да позове ни Ану ни Марину да пита за унучиће, да оде да их види или узме код себе. Стално плаче, да нема унуку од другог сина, полудела би од туге и брига. Једва је изгурала прву годину без мужа и све јој је теже и теже.

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".