Како напомиње 2021. јој је била много боља него 2020. година, па се нада да ће текућа бити још успешнија.

- Свакако је ова година била боља од претходне. Оно што је унело посебну радост јесу одржани наступи, поновни сусрет са публиком, бура емоција на бини. Исто тако ту су и неки нови пројекти и заиста у том смислу могу рећи да је била далеко боља од претходне године. Искрено верујем да ће Нова бити још пуно пуно боља. Некако имам утисак да ће се на пролеће расцветати не само природа него и ми људи - каже Јелена Розга.

Јелена открива како је корона утицала на њу финансијски и психички.

- Мени су ове две године само још више доказале и показале колико је мени бина важна у животу. Колико је музика мој живот и како је тешко када ти неко или нешто одједном одсече крила. Психички цела ситуација је у много чему утицала на све нас па тако и на мене. Али ето, понављам, ова година је заиста донела и нове наступе и гаже и ево прошла је. Од следеће године очекујем заиста много - каже Розга.

Певачица је користила слободно време за ствари којима се није много посвећивала. Ево да ли је неке пређашње одлуке преиспитивала.

- Па искрена да будем није ми одговарала, јер једно је када се сами одлучите на паузу и на предах, на одмор, али нешто друго је када сте принуђени на тај исти одмор. Али човек мора да научи да извуче најбоље из ситуације која је дата. Тако да сам користила своје слободно време да направим неке ствари за које тешко нађем слободно време. Наравно и да напокон проведем више времена са својим драгим људима у Сплиту.

Музика је њена срећа, а на грешкама само учи.

- Ја сам особа која се из прошлости и својих грешака труди да извуче најбоље. Да будем мудрија, паметнија и да нешто научим. Срећна и задовољна јесам и сматрам да сам доста постигла. Али највећу срећу мени одувек пружа музика. Када сам на бини, ја заиста живим пуним плућима и тада осећам неизмерну срећу.

Фото: АТА имагес

 

Јелена открива каква је када је нерасположена:

- Ма наравно да умем бити и нерасположена и нервозна, знам и заплакати, баш као и ви. Као и свака друга особа пролазим све животне фазе и расположења и сматрам да је то сасвим нормално, иако сам по природи ведра особа којој је хумор веома важан и заиста уживам у осмеху.

Певачица је срећна у љубави.

- Партнер је неко ко треба да ваш живот употпуни и да ту срећу делите и заједно је стварате али свакако да нисам мишљења да особа може бити срећна само онда када је у емотивној вези. Што се медија и новинских наслова тиче, годинама се пише и писаће се. Али ја више на то и не обраћам пажњу. Могу вам рећи да сам срећна.

Присетила се ситуација када јој се удварају мушкарци.

- Па заиста сам кроз живот наизлазила на пуно различитих ситуација, али могу рећи да је добро што мушкраци и даље имају жељу да се удварају женама. На овај или онај начин, колико год смо се модернизовали, мислим да прави џентлмени не излазе из моде и да удварање женама никада неће бити демоде.

Фото: Дарко Дозет

 

У љубави увек иде чистог срца и води се емоцијама.

- Као и у музици и у животу, и у љубави увек идем срцем, јер само се срцем добро види, зар не? (смех) Шалу на страну, када ми срце каже да радим исправну ствар, калкулацијама нема места. Често мислим да све што ми је живот донео је била нека врста награде што сам увек ишла чистог срца и са емоцијама.

Највећи луксуз који је себи приуштила:

- Мир. Данас је луксуз имати мир у души и животу. Давно сам научила да он нема цену те је све што токсично утиче на мене, непотребно да се тиме бавим. Научила сам да вршим селекцију ствари и људи који ми уносе немир, тако да бих рекла да најлуксузније ствари заправо нису материја.

Живот под сталним страхом није опција

Колегиница Нина Бадрић успела је на суду да се “реши” манијака који ју је прогонио. Међутим и Јелена Розга је имала тих потешкоћа, ево како сада гледа на то.

- Трудим се да не размишљам о томе и да такве ситуације оставим иза себе јер како живети другачије? Живот под сталним страхом није опција, а ја верујем у систем и органе реда и верујем да се такве ситуације више неће понављати.

(Блиц)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".