Лидија истиче да је добра енергија битна током целе године.

- Што се енергије тиче, целе године влада, добра енергија. Мислим да је то много важније него да влада само када су празници и кад се нешто догађа, тако исто је и са људима. Са ким нисам добра, не честитам му рођендан јер је у супротном то фолирање. Ове године сам украсила комплетну кућу и окитила божанствену јелку до плафона. Не знам како ћу провести овогодишње празнике, јер никада ништа не знам унапред, мени се најбоље ствари догађају када долазе спонтано. Сада се радујем што ми је кућа овако окићена, уживам у том кућном амбијенту - рекла је Лидија.

Фото: АТА имагес

 

У Новој години глумица како себи, тако и другима жели искључиво здравље:

- Мој мото живота је да увек крећем од здравља. Здравље и да буду своји. Људи се прилагођавају и у том прилагођавању се изгубе, а треба да задрже себе. Индивидуализам је нешто најлепше што може да постоји.

У години за нама, многи глумци, су на жалост, били заражени короном.

- Ја прихватим ситуацију онаква каква јесте, нешто што се мора то је тако и не правим драму и онда то лагано прођем. Вакцинисала сам се и одбијам корону од себе и сматрам да неће то мене задесити. Путујем по свету, идем, враћам се, немам страх. Највећи проблем је у страху, јер страх слаби имунитет. Са друге стране, многи људи су отишли због короне, знам за многе случајеве који су по болницама, да су болнице препуне, па ме то оптерећује. Емпатична сам - признала је она.

Фото: АТА имагес

 

Сви причају о партнеру Лидије Вукићевић и о њеном статусу, а она је на то кратко рекла:

- Заузета сам. Мени је драго да се то не зна, јер то је мој приватни живот. Лепо ми је и дивно, просто уживам. Комплетно сам јако срећна.

Као епитет уз Лидију увек иде и њена лепота, па све занима која је тајна њеног изгледа.

Фото: Д. Мишић

- Главна тајна мог изгледа је тај оптимизам, здрав дух и то што никада нисам себи дозволила, и онда када сам била најпознатија глумица старе Југославије, "да одем од себе". То је оно што сам пожелела и људима, то значи да не може ништа да вас измести, не знам каква популарност. Било је и успона и падова у мојој каријери, радила сам и нисам радила, али увек сам остајала иста. Дешавало се и по десет година да не радим, али ни то никако није могло да ме сломи. Мене је сломио губитак родитеља - истакла је Лидија.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".