Популарна глумица Лидија Вукићевић поделила је стару успомену са својим синовима Андрејем и Давидом Мркелом и послала снажну поруку многим мајкама.

Наиме, Лидија је на свом Инстаграм профилу објавила стару слику са синовима, а они су тада били јако мали, Андреј је имао око три године, а Давид неколико месеци.


Глумица је тада позирала са својим наследницима, млађег држећи у наручју, док је старији седео тик до ње. Она је истакла да време мери по томе какви су људи постали њени синови.

- Време не мерим по томе колико су порасли, него какви су људи израсли. Мама - написала је глумица уз фотографију са синовима.

Фото: Принтскрин/Инстаграмvukiceviclidija's profile picture vukiceviclidija/

 

"Лепа мама, а наравно и синови", "Браво, лепо речено, Лидија", "За маму као да је време стало", "Мама је родила људине", "Најчистија љубав која постоји", "Највредније што постоји", "Браво за маму и децу", "У предивне људе су израсли", неки су од коментара.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vukiceviclidija's profile picture vukiceviclidija

 

Лидија је синове добила са бившим мужем Митром Мркелом, Андреј је фудбалер, док је Давид пилот, а њени наследници важе за момке на месту и праве заводнике. Глумица је једном приликом причала о томе како је васпитавала своје наследнике.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".