Sergej Trifunović, gostujući u emisiji “Recite Al Jazeeri”, razgovarao je o svojoj prvoj knjizi “Stovarište” , u kojoj se dotakao, između ostalog svog depresivnog stanja kao i bliskih susreta sa smrću.


Naime, Sergej je 2019. godine doživeo saobraćajnu nesreću između Mladenovca i Topole u kojoj je sleteo sa puta, izgubivši kontrolu nad vozilom. Tada je glumac prošao bez ozbiljnijih povreda, a povređena je devojka, njegov suvozač, koja je bila zbrinuta u Domu zdravlja Mladenovac.

- Trifunović je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Tom prilikom devojka, koja je bila sa njim zadobila je povrede. Ona je hitno zbrinuta u mladenovačkom Domu zdravlja - rekao je tada izvor za domaće medije.

Foto: Petar Milošević

 

Ipak, prema glumčevim rečima, ovo nije bio jedini opasan trenutak u njegovom životu:

- Nisam hrabar, niti hazarder, ja sam čovek koji zna da treba da pusti da ga život vodi. Saobraćajna nesreća je samo jedna od 20 bliskih susreta sa smrću - rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

Takođe, poznato je da je godinu dana kasnije od nesreće kod Mladenovca, nekadašnji lider Pokreta slobodnih građana imao udes na autoputu za Novi Sad, prilikom čega je lakše povređena jedna osoba. Kako su mediji preneli tada, on je svojim automobilom udario u zadnji deo "fijata" koji je išao ispred njega.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".