Она се у разговору за Блиц Супер ТВ осврнула на протеклу годину.

Фото: Инстаграм принтскрин/yаемина

 

- Пре свега, морам да кажем, да сам најзадовољнија жена на свету јер имам два сина, здрави смо, имам прилику да данас причамо о свему оном што смо урадили у протеклих 365 дана. Мислим да 2021. година није била никоме лака, а последице глобалног стреса који смо имали у 2020. и 2021. тек ћемо да осетимо у наредном периоду. То је било оно што кажу учитељ и мучитељ, то ће тек касније да одрази на наше здравље и енергију. Било је добро што смо се научили да се више окренемо породици и правим вредностим. Отпало је много тога што је требало да отпадне, а остало оно што је добро.

За нешто више од две је ваш рођендан, да ли се бојите тог фамозног броја 40 или не?

- Искрено овај осећај који сада имам у глави и животно искуство никада не бих мењала за тридесете или двадесете. Никада нисам замишљала о томе да ћу напунити четрдесет, некако ми је увек било превише. Али оно што је најважније, видим да сам још увек дете у срцу. Осецам се као никад до сада и као да тек долази право време.

Шта је оно што ћете променити од 15. јануара?

- Почела сам много тога да мењам у последње време. Дефинитивно, као прва ствар је тај детокс људи око мене. Желим да будем окружена са добрим људима који имају добре намере, креативним, људима који се не баве лошим стварима, већ искључиво добрим. Особама са којима могу да будем боља и напредујем, то ми је циљ. Што се моје фирме тиче и иначе мог окружења. То би било то, мислим да се све састоји у томе.

Уследило је усељење у нови стан у Истанбулу који сте дуго спремали. Да ли можемо да кажемо да ће то ваша база или се опет селите?

- Ја сам птица селица. Много волим да живим на разним местима. Кућа у којој сам живела раније, док сам била у браку је издата, а ја сам онда пожелела да се преселим у кућу која има поглед на море и то сам остварила. Нашла сам такаву некретнину.

Познато је да ви и Мустафа немате добар однос и да вам дугује огроман новац за алиментацију. На који начин усепевате да синовима објасните да мама и тата не комуницирају?

Фото: Инстаграм принтскрин/yaemina

 

 

- Мустафа и ја имамо контакт сада као родитељи два дечка. Покушавамо да их васпитамо и одгајамо на најбољи могући начин. Свако има свој живот и нико се никоме не меша. Постоји један судски спор који мора да се заврши, то смо препустили адвокатима. Више не причамо о томе.

Последњих месеци портали поново пишу о помирењу са турским бизнисменом Садетином Сараном. Колико има истине у томе и какав је заправо ваш емотивни статус?

- Нема ништа од помирења. Мој емотивни статус је статус кво. Тренутно сам заљубљена у музику. Написала сам скоро најбољи албум у животу, најискренији до сада... Написала сам најлепше песме. Бренд добро напредује, више сам се сконцентрисала на посао. Мислим да ће ми се нешто десити у љубави, не тражим и не јурим. Желим да сама себе поставим стабилно, како би сви око мене били стабилни, па и љубавни живот.

Како изгледају празници у дому Емине Јаховић? Шта су синови тражили од Деда Мраза, а шта ви?

- Ја од Деда Мраза немам превелика очекивања и не желим. Моје искрене жеље су да сваки дан проведем у миру са добрим људима и да дочек буде у доброј забави. Волим што не радим у овој години, јер желим да се проведем са децом до поноћи, а после да изађем до града. Децу ћу свакако обрадовати. Свим вашим читаовицима желим срећну Нову годину, да су здрави, испуњени и то је најважније, а све друго ће доћи.

(SuperTV)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".