Он је изјавио како тренутно живи са родитељима у Амстердаму, а друштво му прави, која је позната под именом Ања Бла.

Бака је одлучио да на свом Инстаграм профилу подели фотографије из Амстердама, на којима позира са њом.

Њих двоје на фотографијама су били насмејани и загрљени.

Иначе, Ања је такође инфлуенсерка, мада се на својим друштвеним мрежама већ неко време није оглашавала. Она је данас поделила фотографију који је поделио и њен дечко.

Фото: Инстаграм принтскрин/bakaprase

 

Богдан се поводом свог пресељења у Холандију, огласио и на свом Јутјуб каналу, где је рекао због чега је то учинио.

- Отишао сам из Србије, врло вероватно трајно. Једноставно нисам могао да се носим са тим притиском. Преселио сам се у Амстердам. Тренутно сам у стану код маме и тате. Продао сам Ферарија, купио сам стан у Амстердаму. Док ми се стаn овде сређује живим код маме и тате - рекао је Бака и додао:

- Нисам више могао да се носим са тим. Где год идем људи ме гледају, ко зна шта ко мисли због свега што је било. Људима није битно да ли сам крив или не за било шта, само желе да ме нападају и оптужују. Не знам шта ће даље да буде. Немам никакав план. Не знам да ли ћу снимати за Јутјуб. Не осећам се више као да желим да снимам, друго морам да почнем да радим неки посао обичан и да зарадим за живот овде, пошто је овде живети скупо. Нећу снимати за Јутјуб јер ми одузима много времена, јер не зарађујем ништа због тога што више немам ни спонзоре, никакву зараду, ни монетизацију све ми је укинуто - рекао је у свом видеу на Јутјубу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".