Младом фудбалеру живот је био угрожен после лоше одрађене операције прста у Грузији и након што се заразио болничком бактеријом. Због повреде, Михаило је престао да се професионално бави фудбалом.


- Највећи успех током претходне године ми је дефинитивно то што смо моја породица и ја остали здрави. Мој муж је био услед лоше операције у Грузији животно угрожен. То су те неке тихе битке које смо водили у наша четири зида и захваљујући нашем најбољем доктору Драгану Радојичићу, Михаилу је прст спашен, али је и победио болничку бактерију од које је био животно угрожен. О поразима не бих причала, јер победе су увек важније - рекла је водитељка. 

Тијана и Михаило открили су и да ли планирају да јавност баш у 2022. години изненаде радосним вестима о принови, као и да ли између њих постоје одређене несугласице када је реч о родитељству.

- Ми смо пар већ десет година. Сваког дана наизлазим на осуде због чега немамо децу још увек. Сматрам да неко није мање човек уколико нема децу. Неко мозда не жели, а неко можда не може да има дете и таква питања и осуде су јако ружне. Кад смо ми у питању, никада нисмо бежали од тога да будемо родитељи, напротив. То је нешто што ће бити круна наше љубави. Од почетка наше везе Михаило је живео у иностранству, а ја сам због посла била на релацији овде па код њега. Нисмо желели да дете малтретирамо и да дете буде одвојено од њега због мог посла. Сада напокон смо на једном месту и спремни за дете. Имамо исто виђење о томе како родитељство треба да изгледа. Обоје смо строги И трудићемо се да од детета направимо васпитаног и доброг човека - рекла је Тијана. 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".