Певачица Ана Радоњић много нам је познатија под уметничким именом Зое Кида, одавно нас је очарала својим гласом. Она се прославила као чланица бенда Земља грува, а музиком се бави од 2001. године. Ана пише текстове, певала је на највећим фестивалима Србије и региона, воли дизајн... И поред свега тога, она је и породична жена!


Она је већ годинама у срећном браку са Предрагом Радоњичем. Пар је у брак ступио у једној београдској цркви у мају 2014. године, а затим уприличио славље на једном од земунских сплавова. Њих двоје имају две ћеркице веома необичних имена.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Прва круна њихове љубави била је девојчица коју су назвали Истра. Истра је названа по највећем јадранском полуострву и једном од најлепших места на Балкану, а ако вам се то име чини необично, следећа наследница добила је још специфичније име!

Ана је, потом, родила ћерку Лаву, за коју се испоставило да је прави носилац таквог "силовитог" имена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

- Родила се Лава, било је невиђено и спектакуларно, порођај боли глава, од почетка до краја, беба нам је страва. Предраже Радоњићу, волим те! Правиш лепе бебе, ја их рађам још лепше!Тако саа срећна! Ова мала је рођена кад и Тина Тарнер, звезда моја мала!!!! Волим те, Лави — написала је Зое Кида кад се породила.

 

Како је ова певачица део екипе емисије "На вечери код", она је испричала и како су њене ћерке добиле оваква имена.

- Истра је по Истри и то је татина жеља била, нека интимна наша прича. Лава је мени један дан кликнула. Сви су рекли да је то недопустиво, да тако назовем дете, али мени је то предивно. Она је једна мала сила. Инстиктивно сам нашла право име за тај карактер — рекла је Ана у овој емисији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".