Будући да је, упркос емотивним краховима, често истицала да верује у љубав и брак, Џенифер Лопез дала је брачном животу шансу три пута, а први мушкарац ком је латино дива рекла "да" био је Ођани Ноа.

Џеј Ло и згодни Кубанац стали су пред олтар у фебруару 1997. године, а он је у тим данима био конобар, након чега је започео не претерано успешну глумачку и продуцентску каријеру у Холивуду.

Данас се бави промоцијом здравог начина живота и размеће се својим мишићавим телом на друштвеним мрежама, али и даље не заборавља свој брак с једном од најпознатијих жена планете.


Док Џенифер, како је признала, не рачуна своја прва два брака јер су трајали прекратко, Ођани Ноа и даље размишља о 11 месеци које је провео у браку с певачицом и глумицом и не одустаје од намере да их уновчи.

После развода, који је наводно протекао пријатељски, певачица је ангажовала бившег супруга као менаџера свог ресторана "Madre's", а након што га је отпустила, он је више пута покушао да изнесе детаље о њиховом односу. Својевремено је за један таблоид рекао да је Џенифер "савремена хладнокрвна Елизабет Тејлор, заљубљена у себе", али углавном га сваки пут кад покуша да проговори о њој правни тим музичке звезде у томе заустави.

Он је након развода имао план да објави књигу о браку с Лопезовом, али певачица га је 2006. године тужила и спречила у тој намери. Сада се, међутим, Џениферин бивши муж спрема да оде и корак даље: он наводно поседује експлицитне снимке латино диве и планира да их објави.


И пре неколико година писало се да Ноа поседује чак 11 сати видео-материјала на ком се наводно види Џенифер у кревету, у купатилу, неодевена, а ту су снимци њених свађа с мајком.

Будући да је прошли пут Џенифер на суду добила Ођанија Ноу након шест година борбе, тешко да ће њен адвокатски тим и она дозволити да Кубанац објави ове снимке, пишу страни медији.

Џеј Ло и Ноа упознали су се у Мајамију, у ресторану Глорије Естефан у ком је он био запослен. Пар је одмах започео везу, а венчали су се 22. фебруара 1997. године. Само 11 месеци касније, њиховом браку дошао је крај.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".