On se oglasio potresnom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je priznao da trenutno prolazi kroz pakao i moli ljude za pomoć. On je naveo da živi sam i bolestan u kući bez struje i vode, te dodaje da je naprasno ostao bez ičega.

 

On je za Kurir otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Prodao sam stan u Zemun polju u kome sam živeo. Imao je 20 kvadrata i prodao sam ga za 19.000 evra. To se desilo u petak, nisam stigao da odem do banke i rešio sam da sakrijem lovu u sefu. I sutradan je nije bilo. Ostao sam sam na ulici - rekao nam je sa knedlom u grlu i objasnio gde se sada nalazi.

 

 

- Trenutno sam u Perlezu, (naselje u sklopu Zrenjanina) to je kuća koju mi je dao prijatelj da u njoj živim dok se ne snađem. Kuća izgleda strašno. Zapravo, to je stan u kome je živeo neki čovek ranije. Svuda je đubre i flaše.

Ovaj rođeni Zemunac, pored ovog stana imao je još jedan, koji je ostavio bivšoj ženi, koju kako kaže ne želi da meša.

- Imao sam još jedan stan, ali sam ga prepisao ženi. Neću da je petljam uopšte u tu priču, ona je majka moja dva deteta. Ostao mi je bio taj mali stan u Zemunu, a sad nemam ništa. Zavisim od dobre volje ljudi i prinuđen sam da molim za pomoć - objasnio nam je, pa dodao da su uz njega prijatelji u ovom teškom momentu.

Kurir