Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa Radetom Vučkovićem, progovorila je o svom detinjstvu i odrastanju sa bakom.

Pevačica se kroz suze prisetila sela i otkrila da je kao beba sa tri meseca ostavljena kod bake, a da je roditelje viđala kada su imali vremena.

Prvi suprug Goce Božinovske se oglasio za domaće medije i rekao da Jelena govori istinu.

Foto: ATA images

 

 

Goca Božinovska je sada progovorila o komentaru bivšeg supruga ali i izjavi ćerke da ju je ostavila sa tri meseca.

- Nedavno je bila godišnjica Jeleninoj baki (mojoj majci) i zbog toga je ona posebno emotivna. NJih dve su bile baš vezane i mnogo teško podnosi gubitak. Odrasla jeste sa njom, ali se ona nije lepo izrazila i ispalo je tako kako je ispalo. Deda je imao jako težak život, svako svoju muku ima, voleo je da popije i znao je da maltretira baku što je moju ćerku jako pogađalo i ona to ne može emotivno da podnese. U emisiji nije želela deku da spominje i te ružne stvari koje je radio, ali čim se seti odmah se potrese i rasplače. Suze su zapravo zbog toga i što je skoro bila na groblju. Toliko je vezana za nju bila na pre nego što odemo na groblje joj kupi lekove i ponese, govorila je Goca i dodala:

- Normalno da je bila sa mojom majkom, pa ja danas čuvam svoje unučiće, to je normalno. Kome će te ostaviti dete ako ne nekom svom, najbližem. To je samo ispalo tako zbog njene emotivnosti. Naravno da smo u sjajnim odnosima i da sam stalno dolazila, kao i one kod mene. Jelena prosto ne može da se oporavi od njene smrti... Sve je imala, sve što poželi, kao što i danas ne prođe ni minut da ne mislim na nju, čujemo se po 20 puta dnevno, rekla je Goca.

(Kurir)

BONUS VIDEO: