JELENA O MAJČINSTVU Novak me kritikuje da Taru učim pogrešno

Izvor: Nportal 17.09.2022 12:48

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Alex

17.09.2022 21:14

Sminka je kancerogena!! Nema tu slobode vec popustanja a zna se cemu vodi... Sve u nekoj meri i kad je situacija za to... Inace ide mast u propast!! Disciplina plus ljubav, slusajte Dr Rajovica i Dr Milojevica...kakvi indusi i gluposti... Imate Dijanu svekrvu, sta vise pozeleti!???

+16 -2

0 Odgovora

Branko

18.09.2022 04:48

Ti bi ga poslusala da imas bar malo mozga.

+13 -2

0 Odgovora

Anja

18.09.2022 05:13

I do sada su se deca vaspitavala bez kojekakvih budalaština.Ova ne zna kako da se dokaže pa izmišlja toplu vodu.Vidi ženo kako je Dijana svoje sinove odgajila i vaspitala,to ti je najbolja škola.

+11 -2

0 Odgovora

Milos

18.09.2022 10:25

Шминка - врста уметости!? Да ли је озбиљна? Разумем и њега. Имам и ја унуку, дају јој да се шминка. Не вреди причати.

+7 -2

0 Odgovora

Kukavci

18.09.2022 16:30

Ženo, kad si Mirku Federer videla da pametuje o svemu i svačemu, ili deli savete o deci a ima dva para blizanaca, ili Nadalovu Ćisku da razglaba na temu znam sve...Savršeno funkcionišu, oni se posvećeno bave sportom, one svojim zaduženjima, a ti Novaka uz veeeliku pomoć porodice razvlačiš ko lastiš od zena, preko piramida do vere uz malo preduzetničko -edukativnih- cirkuskih nastupa po medijima, promovišeš svoje fix ideje i nonstop soliš pamet svima...i uvek si jadna frustrirana...za nas si samo njegova žena i pomiri se s tim...

+11 -2

0 Odgovora

Vesna

20.09.2022 06:40

Slusala sam je i stvarno ne mogu da verujem da nju pustaju da deli savete, narocito za decu.To moze nekim fensi mamama, koje cerke spremaju za sponzoruse.A odakle detetu sminka,ako je ona sama ne koristi ,da li sto misli da je lepa ili sto je stetna?Tada je izjavila da ne zna kako decu da vaspitava ,jer ni sama jos ne zna kuda ide i sta zeli.Pa verovatno misli da i druge mame imaju isti problem. Kad ima decu,supruga,fondaciju i slicne obaveze ,onda bi trebalo da se bavi prvenstveno decom i porodicom.A cerki umesto sminke da kupi lutke, pa i lego ,ima i za devojcice.Moj sin i njegovo drusvo i decaci i devojcice, su se svi zajedno igrali sa loptom konopcem,lastisem,tenisom, lutkama,kuvali u decjim serpama travu i cvetice, lecili ih ...i pratili zivot svojih roditelja. Nijedna devojcica se nije sminkala ,jer su pravilno vaspitavane i znale su da to ne prilici deci , jer je stetno ,a i lepe su i bez toga.I deci treba objasniti zasto nesto ~ ne moze, kao da ne piju sami lekove,da prasak za sudove nije sok i da ga ni mi ne pijemo ,vec sluzi za pranje sudova.Moj sin nikada nista nije dirao,jer sam ga podigla da on ugasi svetlo kad idemo na spavanje,i nije ga zanimalo da sam nesto pokusava.Ni lekove nismo sklanjali , jer to se pije samo kada je neko bolestan i kada lekar kaze .Flase sa picima su bile na jednoj tacni i retko smo pili ,a njemu smo sipali vodu u istu casu i rekli da dok ne poraste ne sme da pije, kao i kafu,on je dobio cokoladno mleko u istu soljicu,a kad je pitao , da li ce smeti da pije kad bude kao maloletni sin moje drugarice, rekli smo da nece smeti, vec kad bude kao njihova starija cerka koja studira.U prodavnici deci treba ponuditi da biraju izmedju onoga sto smatrate da je dobro za njih, a onda oni rastu sa samopouzdanjem ,jer su nesto sami birali.Tako se stvara i ukus .Sramotna je izjava da ima i lepe trenutke sa svojom decom.Trenutci su onakvi,kakvim ih napravite,a njena izjava zvuci, kao da je to retkost.

+7 -1

0 Odgovora

Lana

29.09.2022 03:22

Nisam verovala da je plitka i glupa, sada sam ubedjena da je to sušta istina! Jadan Nole šta li će još da te snadje, ti stvarno zaslužujes mnogo bolje….

+3 -1

0 Odgovora

Povratak na vest