NJEN POGLED U DARI LEDI KRV U ŽILAMA Evo kako izgleda prvatno

Izvor: Nportal 03.08.2022 13:41

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Galeb i ja

03.08.2022 17:39

Oluja vama ledi krv u žilama a najviše Vucicu 🤣

+2 -29

1 Odgovor

junior

04.08.2022 05:01

Ne brini ti konjušaru belosvetski.Došlo je vreme da se stvari stave na svoje mesto.Sad će polako ,ali sigurno. Ceo svet da sazna.Zašto pokatoličeni Srbi ogrezli u mržnji uče rvatice.Da čim rode i dete podoje.Pevuše pesmice o tome kako da mrze pravoslavne Srbe.Što je najsmešnije one prvo svrate na oplodnju do majke Srbije.Mi to oduvek znamo ne brini.Sad će polako ,ali sigurno i ostali da uvide.Kakva ste greška prirode i Eunije.Večito ćemo vas ložiti da težimo ka toj propaloj uniji jer ste glupi i naivni.

+13 -1

0 Odgovora

AleksaBg

03.08.2022 19:47

Kada se pogleda fotografija "sestre" Pulherije ledi krv. Ni trunka ljudskosti u njoj. Ne znam čemu onda odbrana njenog lika glumom. Nema kajanja, nema preispitivanja pravi profil psihopate.Ona živi za "pravu stvar" istrebiti pravoslavne. "Ah to je divno leže kao mali Hrist u pećini" rekla je kada je videla mrtvu decu koja leže podlegla od gladi i bolesti u bolnici.

+18 -0

0 Odgovora

Dragan

04.08.2022 07:33

Godišnjicu Oluje obeležavati na mestu porušenog ustaško konc logora Staro Sajmište, pa kad bude sagrađen muzej, svi da kleknemo i molimo žrtve za oproštaj što je logor uništen i stradanje bačeno na nemilost zaboravu. Banjički logor i stratište Jajinci se ne smeju zaboraviti, da ne bismo svi nestali u zaboravu. Naš je greh, veći od greha dušmana. Oni su radili svoj posao, mi moramo pamtiti, da ne bude sve uzalud.

+11 -0

1 Odgovor

Cole5

04.08.2022 09:07

Trebalo bi, ali... Logor staro sajmište je buo na teritoriji NDH a zatvorenike su nemci vozili kroz Beogradu do Jajinaca u onom čuvenom autobusu gde su izduvni gasovi iz motora ubacivani u prostor sa logorasima da ih u produženom mučenju poguše. Što se tiče Banjičkog logora i stratišta Jajinci oni su bili na teritoriji koja je bila pod upravom Milana Nedića. Da je hteo mogao je da spreči silna mučenja i streljanja u u logoru Banjica i njegovom statištu Jajinci. A danas potomci Milana Nedića traže njegovu rehabilitaciju jer misle da je dovoljno vremena prošlo i da su potomci potomaka žrtava Banjičkih, Jajinackih i logora Staro Sajmište zaboravili šta su radili Milan Nedić, Dragi Jovanović, Božidar Bećirevi..., pod plaštom borbe protiv komuvista zverski mučili i ubijali na samo komuniste već i druge koji nisu bili komunisti. Naročito u mučenjiu i ubijanjiu Beogradskih imtelektualaca koji se nisu slagali sa njima, kao i Beogradskih Jevreja I Cigana...

+5 -0

1 Odgovor

mihailoi

04.08.2022 14:19

A šta ćemo sa onima koji su posle rata svesno decenijama blokirali svaku pomisao o stradanju na starom sajmištu. Postojao je plan da se na tom mestu izgradi i nova zgrada opere. Bio je raspisan i međunarodni arhitektonski konkurs. Danci su pobedili. Odličan projekat ali ima Boga i na tom mestu nije realizovan. A, šta ćemo sa brojnim tv emisijama o automobilizmu koje plato u Jajincima koristili kao test poligon a na humkama i 4x4 sposobnosti vozila a i kvadrova. Svi ti urednici i test vozači i dan danas živi i zdravi i ne fali im dlaka sa glave.

+3 -0

1 Odgovor

Cole5

05.08.2022 22:17

E... to treba pitati pojedine pripadnike našeg naroda koji su u ime bradstva i jedinstva uguši ne ugušili već dobro prigušili svako sećanje. Gde su nas terali da učimo izvrnutu istoriju devetnajestog i dvadesetog veka. Sećam se da sam našao knjigu iz istorije koju je moj otac učio posle drugog svetskog rata i gde sam pročitao neke stvari i svom nastavniku istorije, inače hrvatu, rekao da neke stvari vezane za NOB nisu tačne i pozvao se na tu knjigu. Zapamtio sam da je došla milicija i pretresla kuću i tu knjigu istorije koja je štampana odma posle drugog svetskog rata uzeli a moj otac je debelo povukao mačka za rep oduzeli, poništili diplomu rudarskog iženjera i degradirali ga u jamskog kv kopača i svaki trag o njegovom školovanju je izbrisam. Na jedvite jade je uspeo da ode u nemačku 1975 godinr gde je radio kao nazornik i vođa smene u u Thyssen-Krupp rudnicima pokraine North Rhine-Westphalen. Ti pripadnici ANTI SRBI odbacili su svoja udbaška odela one čuvene duge crne kožne kapute po kojima su bili prepoznatljivi. Odjedared su postali antikomunisti obnavljali spranke koje su njihovom zaslugom bivale ugašene. Ti i takvi od kojih je i onaj čuveni jahač srpskih svestenika, su zato krivi ne samo oni već i njihova deca koja su nastavlja stopama svojih roditelja... Rođen sam u porodici gde je deda bio u četnicima a dvojica čiča u partizanima. Najstariji čiča je poginuo kao pripadnik II Proleterske u borbama sa ustašama na Kupresu 1942 i njegovo ime nosim. Dedu su mi umalo strljali pripadci Snandžačke brigade sastavljene od pripadnika ustških jedinica iz Sandžaka koji su 1944 listom ustašku uniformu zamenili parizanskom a slovo "U" sa petokrakom Tako nemoj da te čudi što se tako ponašaju. Spomenik streljanim žrtvama je poslužio jednoj devoci da se skoro gola slika pored njega i jedno vreme je bio viralan na društvenim mrežama.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest