Prošle godine muzičar je rešio da pokrene sopstveni biznis sa suprugom Suzanom - njih dvoje otvorili su prodavnicu kućne hemije. Za taj korak najviše je bila zaslužna njegova supruga Suzana. Milić, koji nikad nije krio da je živeo poročno, ženio se tri puta, ali brak sa Suzanom i ljubav u kojoj uživaju više od 10 godina, pomogli su mu da se reši poroka zbog kojih bi, siguran je, do sada tragično završio.

- To se davno pisalo, da sam na rubu egzistencije, kada sam propio milion i po evra u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokernol. Čovek je najnormalniji kada je na rubu egzistencije, veliki novac kvari ljude - rekao je Vukašinović jednom prilikom za domaće medije.

Foto: Milutin Labudović

 

 

On je otkrio i kako je sa suprugom prelomio da započnu biznis u centru Beograda, na Zelenom vencu.

- To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Bilo je otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi treba da se naviknu da je tu nova prodavnica hemije - govorio je svojevremeno Milić za "Blic" i dodao da je u biznis bilo potrebno da se uloži oko 3.000 evra, ali je sa partnerkom uspeo da se snađe i započne biznis. Ističe da je najbitnije naći dobru lokaciju uprkos skupoj kiriji, jer se na kraju sve isplati.

Foto: V. Danilov

 

 

Podsetimo se, Milić Vukašinović je u jednom intervjuu za domaće medije istakao da još nije dobio penziju.

- Imam 70 godina, ali nisam penzioner, jer nemam penziju i moram da se borim za egzistenciju. Nisam uplaćivao doprinose, a u kafani sam za noć davao toliki bakšiš, vodeći se sloganom: "Ako ću da živim od penzije, bolje da umrem". I eto, nisam umro, a nemam ni penziju.- zaključio je pevač za "Informer".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".