Pevačica Nataša Bekvalac obradovala je pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz prošlosti.

Foto: Instagram printskrin/bekvalceva

 

Naime, Nataša je otkrila da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka, pa je Bekvalčeva to brže-bolje podelila sa fanovima na Instagramu i napisala kratku poruku.

- Moram ovo da vam pokažem, ja kao tinejdžerka... Poslale mi jutros moje sestre, malo su pospremale, pa našle - napisala je Nataša.

Mnogi su komentarisali da je oduvek bila negovana, kao i da u to vreme kada se fotografisala nije bilo aplikacija za ulepšavanje, kao ni filtera, te se vidi njena prirodna lepota.

Pritom, ta fotografija je i podstakla na pitanje koliko se Nata uopšte menjala tokom godina.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

 

Kao što se da primetiti, Natin lik se nije mnogo izmenio poslednjih decenija.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Foto: Igor Marinković

 

Foto: Arhiva Novosti

 

 

 

Krupne oči, plava kosa i bujne usne su i dalje tu. Ipak, Nata često menja stajling i frizure, s tim šo je to uvek originalno i sveže.

 

 

 

 

Izgled Nataše Bekvalac oduvek se komentarisao. I kada je bila najsrećnija, i kada je bila u najgorem životnom periodu, mediji je nisu ostavljali na miru. Uvek je javnosti bilo važno kako Nataša Bekvalac izgleda.

Sa druge strane pevačica nikada nije krila ni kada se ugojila, niti kada je smršala, ostavila cigare ili se zaljubila. Zavolela je sebe i trudi se da svojim osmehom širi samo pozitivnu energiju. 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".