Glumica Dragana Mićalović oduvek je privlačila medijsku pažnju ‒ u početku zbog „zvučnog“ prezimena i starije sestre Slobode, da bi s vremenom i sama postala zanimljiva novinarima.

Iako ima trideset godina, Dragana se može pohvaliti brojnim ulogama u gledanim televizijskim serijama, ali i interesantnim dešavanjima na privatnom planu.

Pre tačno deset godina bila je u emotivnoj vezi sa Markom Đokovićem, mlađim bratom najboljeg tenisera sveta, ali veza nije opstala iako su mnogima delovali kao skladan par.

Foto: N. Paraušić

 

Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost: Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

‒ Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima ‒ bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

Foto: V. Danilov

 

Da su, uprkos svemu, ostali u prijateljskim odnosima, Dragana je potvrdila posrednim putem.

‒ Poslala sam poruku u kojoj sam čestitala Novaku na osvajanju „Vimbldona“ i prvog mesta na „ATP“ listi. Veoma sam srećna zbog njega. To je kako Novakov, tako i uspeh cele njegove porodice ‒ izjavila je Dragana Mićalović, koja je u to vreme imala dvadeset godina i sanjala da krene glumačkim stopama starije sestre Slobode.

(Espreso)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".