Naime, u poslednjoj igri "Asocijacije" jedan od takmičara je dao tačan konačan odgovor. Rešenje je bilo "kontinent". Međutim, voditeljka ga je ispravila i ponovila odgovor sa pravilnim akcentom. Takmičar koji se samo nasmešio, čini se nije imao nikakvu primedbu na ovaj njen potez, međutim, on je dobrano naljutio korisnike društvenih mreža. Toliko da su sada pronašli još jedan Kristinin "peh".

U nekoj od ranijih epizoda, u istoj igri, takmičarka koja je bila na potezu dala je tačno konačno rešenje "televizija", a voditeljka je ispravila.

- Televizija je, ali priznaćemo - rekla je Kristina izgovarajući reč sa akcentom na drugom slogu. Međutim, to nije ono što je zaintrigiralo korisnike, već nekoliko poslednjih sekundi epizode, u kojima se voditeljka pozdravlja sa takmičarima, kada se obratila pobednici.

Naime, ona je ponovila njenu grešku, govoreći da je pobeda i broj bodova koje je sakupila neuobičajen za prvo pojavljivanje u kvizu i na televiziji, posle čega je sama sebe ispravila za istu reč.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".