Tatjana je objasnila i kako se izdvojiti od drugih i dobiti titulu influensera.

Foto: Instagram printskrin/tatjana_jo

 

Tatjana ističe da je ovaj posao daleko više stresan - čak 90 odsto više od njenog prethodnog zanimanja jer sve zavisi od vas samih.

- Ukoliko se dovoljno trudite, delite zanimljiv i koristan sadržaj, delite prave informacije i oslanjate se na to da ljudi koji vas prate to čine jer imaju poverenja u ono što govorite, dobijećete nove pratioce na osnovu svega toga - rekla  je Tatjana i dodala:

- Dobijaćete nove pratioce na osnovu svega toga i onda vam razni brendovi šalju upite za razne kampanje i ako želite da učestvujete, kao i ukoliko vaša ponuda prođe i vi to naplatite, morate za to imati svoju firmu.

 

 

- S druge strane, ukoliko nemate godišnje ugovore, vi ne možete biti sigurni da li će vas i kada neko angažovati i zato je važno da svakodnevno kreirate neki dobar sadržaj i imate iskrenu konekciju sa pratiocima, pa ćete lako doći do toga da vas brendovi prepoznaju kao nekoga ko bi na pravi način predstavio njihov proizvod, uslugu... - nastavlja Tatjana.

Influenserka ističe da ne smete da zaboravite da ste vi na društvenim mrežama brend za sebe i da je sve do toga kako ćete ga graditi.

 

 

- Ja možda nisam najbolji primer pametnog vođenja ali mislim da jesam dosledna, vredna i odgovorna, sa sam samim tim, kao što sam već pisala, prezadovoljna - rekla je Tatjana i otkrila mane ovog posla:

- Ovaj posao ima svoje mane, prva da ste zavisnici od telefona, ali opet sve je na vama i organizaciji. 

 

 

Tatjana je jedna od mnogih influenserki koja je progovorila na ovu temu i svima im je zajedničko isto - trud, rad, red, disciplina i kreativnost.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".