Teya Dora je u utorak 7. maja prošla u finale "Evrovizije 2024,", a sada je opisala kako se osećala kada je prva prozvana u polufinalnoj večeri.

- Tek je to bilo spremanje za ono što sam ja mislila da će trajati pet minuta, niko nije očekivao da ćemo prvi biti prozvani. To je tako divno bilo, pogledala sam na Jutjubu lajv prenos, vratila sam na taj deo, trema me je uhvatila tada, nisam znala šta će da se desi. Kada smo imali probe, na generalnoj su nas prozvali prve. Baš smo pričali o tome kako bi bilo dobro da se to desi u polufinalu i desilo se, rekla je Teya Dora. 

Foto: Profimedia

 

 

- Nemam neki ritual pred nastup, jedino pre nego što izađem imam svojih desetak minuta gde sam sama u svlačionici, pričam sama sa sobom u glavi. Uglavnom u momentu odlučim šta ću da uradim, pretpostavljam da će tako biti i u subotu, kazala je pevačica, pa priznala koje zemlje su po njenom mišljenju najbolje.

Foto: Profimedia

 

 

- Irska mi se dopada, dosta je promišljeno. Hrvatska podiže energiju cele arene, Ukrajna ima lepe vizuale i momente. Svi su fantastični, ove za sad mogu da izdvojim - rekla je srpska predstavnica na Evroviziji 2024. godine.

(Hello)

BONUS VIDEO: