Jelena se sada oglasila nakon što su ljudi njen snimak iz emisije sa suzama u očima pogledali i počeli da osuđuju njenu majku zbog toga šta je uradila. Gocina ćerka je sada pojasnila detalje iz prošlosti: 

- Moja majka nije ništa kriva... Ja sam pričala o dedi, otac moje majke je bio čovek koji je dosta pio i bio je preke naravi... Stalno bi dolazio pripit i maltretirao baku i sve oko sebe... Bila sam mala i nemoćna, pa sam pokušavala da joj pomognem.

Foto: Instagram printskrin/jelenavuckovic1

 

Rekla je da je njena mama bila mlada, da se borila i radila kako njoj, bratu i sestri ne bi ništa nedostajalo. Novac je slala baki sa kojom je živela: 

- Deda je bio težak čovek, znao je baku da povredi dosta puta, pa smo se stalno sklanjale od njega... Onda sam počela da živim u Surčinu sa mamom i pokojnim Zokijem, tada smo čekali da se moja sestra Zorana rodi. Zoki je bio divan i prihvatio me kao svoje dete... baka i ja smo dosta vremena provodile sa njima. Deda je u međuvremenuo umro i moj život je krenuo u jednom lepšem smeru...

Posle su se baka i ona preselile za Surčin i tamo su živele sa oranom Šijanom: 

- Zoki me je puno zavoleo i rekao mami da se ja preselim da živim sa njima, ali ja nisam mogla od bake da se odvojim pa je i ona bila sa nama... Onda se sestra rodila, pa moj brat Miroslav, krenula sam u školu u Beogradu, baka je tu bila dosta i pomagala oko Zorane i Mirka. Najsrećniji dani su bili kad su mi se sestra i brat rodili... - ispričala je Jelena i napomenula kako je Goca sve uradila za nju, brata i sestru.

Foto: ATA images

 

 

(Telegraf)

BONUS VIDEO: