- Kada uđu u grob prvo što shvate je da ne mogu sami da izađu. Neko mora da im pomogne. Duboka je ruba. Tu već kreće panika da udara. Ja budem iznad groba jer mi oni veruju. I ja sam sam tri puta ležao u grobu. Neki kažu da sam morbidan, ali to je konekcija sa onim što nas sve čeka - ispričao je gost u emisiji "Sada i ovde".

Foto: ATA images

 

- Grob je uzak. Ne možeš da se raširiš. Ako se okreneš onda poljubiš zemlju, a zemlja je teška, mokra i pada. Zadnji sa kojim sam to radio, njemu sam rekao da zatvori oči i da pomisli na tri-četiri stvari koje ga opterećuju, zbog kojih ne može da zaspi, da jede a da ne povrati, zbog kojih pije antidepresive - dodao je gost.

- Onda sam ga pitao: "Kada budeš u grobu, da li će ti te tri-četiri stvari biti bitne?" - poentirao je gost, a Snežana ga je pomno slušala.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, poznata voditeljka Snežana Dakić pojavila se nedavno na jednoj reviji u Beogradu, a nekoliko mesta do nje bio je Vladimir Mikić, Snežanin bivši suprug sa kojim je bila u braku devet godina, ali i njegova nova partnerka.

Vladimir, koji iza sebe već ima tri braka, sve vreme je ćaskao sa izabranicom, dok je Snežana pričala sa ljudima tik do nje, a onda je u jednom momentu Vladimir prišao bivšoj ženi.

- Mi smo 10 godina razvedeni, bolje dobar razvod, nego loš brak, mi smo u korektnim odnosima - izjavila je Dakićeva.