Natalija Nataša Lučanin bila je zanosna lepotica koja je osvajala mnoge muškarce. Plava kosa, pune usne i njen pogled koji hipnotiše bili su simboli po kojima su je pamtili mnogi. 

Zbog jedinstvenog izgleda se proslavila ulogom u filmu "Mi nismo anđeli", a bilo je neophodno nekoliko minuta da je godinama pamte. Ona je Nikolu Koju, koji je u filmu glumio glavnog lika Nikolu potpuno očarala kada je stala na podijum za ples. Jedna rečenica čuvene Julijane, tako se zvao njen lik bila je dovoljna da se Nikola raspameti. 

Instagram printscreen/natalijanatasalucanin

 

"Da li si ikada vodio ljubav na podiumu za igru", glasila je Natalijina replika, a koju decenijama kasnije niko nije zaboravio. 

Glumica je i u seriji "Policajac sa Petlovog brda" osvojila i LJubišu Samardžića, tačnijeinspektora Boška Simića. Natalija se posle ovih uloga proslavila i u drugim prjektima, ali se posle povukla iz javnog života. 

Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu "Mis", a onda su se ređali naslovi: "Lijepe žene prolaze kroz grad", "Lovac protiv topa", "Telefonomanija", "Specijalna redakcija", pomenuti film Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", "Crni bombarder" u kojem je igrala Tanju, serija "Policajac sa Petlovog brda" gde je bila Anđela, kultno ostvarenje Dragojevića "Lepa sela lepo gore“ u kojem je glumila bolničarku..

(Republika) 

BONUS VIDEO: