Slaviša radi "velikim tempom", a značajne uloge je dobio u filmu "Južni vetar" i "Ubice moga oca".

- Svake godine ima posla. Uloge u "Malom Budi" i "Južnom vetru" su me odredile, to sam uradio kako treba, iako nisu bile velike, bile su značajne. Onda su usledile "Ubice moga oca", tu sam napravio iskorak i posle odigravši Apisa, pokazao sigurnost da mogu da nosim. Zvoni telefon redovno, nije loše. Umori se čovek od jurnjave strašne - izjaio je glumac koji je na svojoj koži hiperprodukciju.

- Pritisak je bio ogroman, često sam se budio neznajući u kom sam gradu. Sada mogu i da biram i sebi olakšam život, neradeći onoliko kao pre, apsolutno svesno. Ne znam da li sam odgledao dvadeset odsto svojih uloga. Mislim da ništa nisam uradio loše na televiziji, a u pozorištu sa pola stvari nisam zadovoljan - zaključio je.

Foto: ATA images

 

Glumac je iz Crne Gore došao u SRbiju da gradi karijeru, a u tome su mu pomogli prijatelji i supruga Tijana: 

- Zauvek sam zahvalan Steli Ćetković koja me je preporučila za prvu ulogu. Kao i Nataši Drakulić i Danilu Bećkoviću koji su mi karijeru potpuno spasili. Od prijatelja bih spomenuo Sergeja Ćetkovića, Andriju Miloševića i Miću Đikanovića, Nebojšu Perića, bili su mi više nego braća kada sam se snalazio u Beogradu - rekao je i dodao:

- I da ne zaboravim moju suprugu, koja je u vremenima kada sam se borio da uspem kao glumac, nosila moje fotografije na kastinge i pokušavala i uspevala da mi nađe male uloge za početak. Trudim se da to pokažem i opravdam, ne onoliko koliko bih voleo, ali uvek mislim da ću naći dovoljno vremena da im se zahvalim.

(Blic)

BONUS VIDEO: