Da li će Novak Đoković učestvovati na Mastersu u Madridu. Turnir se igra od 24. aprila do 5. maja i još uvek nema zvanične potvrde u vezi srpskog asa. Posle ispadanja u polufinalu turnira u Monte Karlu, Đoković je potvrdio da će igrati na Rolan Garosu i Vimbldonu, ali nije pričao o drugim turnirima. Pre Otvorenog prvenstva Francuske igraju se takmičenja u Madridu i Rimu (od 8. do 19. maja).

Rafael Nadal je već stigao u Madrid i počeće sa treninzima. Karlos Alkaraz će doći uskoro kako bi testirao povređenu ruku i video da li je u stanju da igra, pošto se zbog toga povukao sa takmičenja u Monte Karlu.

Još uvek nema potvrđene informacije u vezi Đokovića, osim te da se njegova slika nalazi na zvaničnom posteru takmičenja.

On je kao nosilac automatski prijavljen za turnir, baš kao i za takmčenje u Rimu i to je praksa u tenisu. Ništa nije zvanično dok ne stigne potvrda od igrača ili od strane turnira. 

- Novak Đoković još nije doneo odluku da li će igrati u Madridu ili ne. Obe opcije su još moguće. Do kraja nedelje će se znati da li igra ili ne - saopštio je tim za odnose sa javnošću Đokovića.

BONUS VIDEO