Endži je istakao da velik broj kolega duguje novac, da ima spisak i da će ga objaviti jedan dan. Potom nije štetdeo reči kada je u pitanju bakšiš, istakao je da su spremni na sve zbog gostiju kako bi im dali novac. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

- Svako ima svoje mišljenje, ja sam 20 godina svirao sa Bokijem Miloševićem, nemam mišljenje o tome, to je po meni estradno nevaspitanje. Upropastili su posao sa tim, nekada se muzičar cenio i poštovao. Gosti im stavljaju pare u usta – puste pare proklete. Ja to ne radim, desilo se dosta puta da sednem pored nekoga, ali da legnem pored nekoga, da mi neko sipa piće u usta i to… - kaže on.

- Retki su oni koji znaju da cene tu neku odskočnu dasku. U početku su kao umiljato jagnje, a kasnije su grublji. Navikli smo mi na to, jer je to sve češće na estradi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

Istakao je da je ispao fer prema kolegama koji mu duguju novac: 

- Imam spisak kod kuće i u studiju i jednog dana ću to sve i da objavim. To je estrada, zašto da ne znaju ljudi ko je kakav?! Ako sam ja ispao čovek i ljudski postupio, mislim da je ljudski i da se zna ko nije- rekao je Mavrić ranije za Grandonline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

BONUS VIDEO: