U saradnji "Lamborginija" i "Sekretlaba" nastala je sofisticirana serija novih stolica namenjena gejmerima, koja je postala deo "Automobili Lamborgdžini Kolekšn kolekcije". Stolica je dostupna sa standardnim sedištem, kao i u "Pinnacle Edition" varijanti. Promocija ovog proizvoda upriličena je tokom svetskog takmičenja u trkačkim simulacijama pod nazivom "The Real Race".

Stolica izgleda jajsno, sadrži karbon i alkantaru, materijale koji se koriste u proizvodnji Lambordžinijevih putničkih automobila. Stolica se ističe i po originalnim ukrasima i istaknutom logotipom kompanije "Lamborgini" na naslonu.

 

 

"Sekretlab" je osnovan 2014. godine i brzo je dostigao mesto lidera u proizvodnji stolica namenjenih gejmerima. NJegove stolice koristi više od milion ljudi širom sveta i su posebno popularne među elitnim gejmerima.

- Količina detalja koji čine svaki Lamborghinijev automobil je nevjerovatna, a to je nešto što i mi gajimo u Secretlabu. Kombinovanje naše vodeće tehnologije i ergonomije s Lamborghinijevim trkaćim DNK u svrhu proizvodnje dva modela stolice za najodanije fanove brenda je bio san - rekao je suosnivač "Sekretlaba Ian Ang".

Cene stolica još uvek nisu objavljene, a na tržište stižu naredne godine.

(klik.ba)