Inače, Katarina Rebrača je plenila lepotom na javnoj scenom i važila je za zavodnicu. Karijeru je počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i svoju modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Objavila je i nekoliko knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji.

Poslednjih nekoliko puta kada se Katarina Rebrača pojavljivala u javnosti izgledala je potpuno drugačije i promenila se do neprepoznatljivosti.

Foto: ATA images

 

Inače, njen otac je bio hokejaš Nikola Rebrača. U NJujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom, čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u NJujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Katarina danas ima 51 godinu, izgleda skroz drugačije i malo ko bi je prepoznao. Ako je sudeći prema njenim objavama, najviše vremena provodi u NJujorku.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, u Višem Sudu u Beogradu prošle godine je izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Sve tri optužene oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavlja na teret.

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je potom žalbu na prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu od 22. jula 2022. godine kojom su Katarina Rebrača i još dve osobe oslobođene od optužbi da su izvršile krivično delo Zloupotreba položaja odgovornog lica.

Kurir