Mileni Kačavendi nedavno je umrla majka, a aktuelna učesnica Elite je upravo napustila imanje na nekoliko dana.

Danas se Milena vratila u Belu kuću, a u zagrljaj potrčali svi svi takmičari Elite, a Samir Ramović nije mogao da sakrije oduševljenje kada je video Milenu.

Veoma emotivni susret bio je susret Janjuša i Milene jer su nažalost oboje ove godine izgubili člana porodice, a kada je videla Marka Đedovića Milena je zaplakala i zagrlila ga.

Nakon toga Milena je rekla Maji i Stanislavu da ih je pozdravio Taki, da bi potom zagrlila Matoru i rekla joj da je njena majka došla na sahranu Milenine majke.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga

 

 

Podsetimo, Milenina majka umrla je samo dan nakon svog 70. rođendana, a ona je ovako govorila o njoj samo nedelju dana pred smrt.

- Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde. Deca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da budem ovde da nastavim i zato sam ovde - rekla je Milena sa suzama u očima i dodala:

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: