Majka osumnjičenog D. D. jutros je u selu Zlot razgovarala sa policijom. Ona je u dvorište izašla sva u crnom i tu obavila razgovor sa policajcima. Policija češlja Zlot u potrazi za Dankom. Devojčica Danka Ilić (2) je ubijena, prema priznanju osumnjičenih, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju, region i Evropu, uhapšena su dvojica osumnjičenih, D. D. i S. J, kojima je određen pritvor do 30 dana.

U petak su privedeni D.D. i R.D, brat i otac osumnjičenog D.D, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju. Pretraživana je i Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke. Osumnjičeni za njeno ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana.

Osumnjičeni S.J. se u Tužilaštvu branio ćutanjem, dok je D.D. priznao zločin, a zatim je rekao i da su mu u prikrivanju tela pomogli otac i brat. U nedelju su stigle vesti da je brat preminuo u pritvoru. On će biti sahranjen u četvrtak.

Foto: Društvene mreže, I. Marinković

 

 

BONUS VIDEO: