Jednom prilkom je otvorila vrata svoje oaze, pa pokazala u kakvom luksuzu uživa. 

Veliko dvorište sa bazenom, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija, sa luksuznim automobilima ispred nje deo su pevačicinog imanja. Pre pet godina je upoznala Aleksandra i rešila da se sa njim skrasi na ovoj adresi. Zahvaljujući podršci majke i sestre, pevačica je uz naporan rad i trud za deceniju uspela da kupi dvosoban stan u Beogradu.

- Dve godine veze je sasvim dovoljan period da upoznaš čoveka sa kojim si ostvarila neki emotivni odnos. Došlo je vreme da dalje krenemo kao porodica, te smo počeli da stvaramo zajedničku budućnost -  izjavila je tada i istakla da je bilo teško uskladiti potrebe dece iz njihovih prethodnih veza, Aleksandar ima osamnaestogodišnju ćerku Nikolinu, dok ona ima sina Mateju od petnaest godina.

Biljanino prelepo dvorište obogaćeno je cvećem i bazenom ispred kuće koji služi da se rashlade u letnjim danima:

- Dete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cveću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što lepši ugođaj.

Biljana je jednom prilikom priznala da je odustala od snova u kući:

- Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Dunav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna.

(Blic)

BONUS VIDEO: