Oboje su vrlo rano dobili svoje prve glumačke uloge, u dvadesetim godinama. Sloboda danas važi za jednu od najlepših glumica, a u Šotrinim serijama sa Ivanom Bosiljčićem i suprugom je osvojila srca širom Srbije. 

Glumica i glumac su otkril šta joj je jednom prilikom rekao reditelj kada je u pitanju posao: 

- Skoro sam pričao sa jednim prijateljem i on mi je rekao: "Moraš da staneš i ne radiš toliko". Vadili smo zajedno krv, moji rezultati su bili u redu, ali dva, tri parametra su bila povišena. Počinjale su mi probe za nekoliko dana, izvadio sam krv ponovo i sve je bilo okej. Moj posao obuhvata veliki deo mog života. Jako sam zadovoljan kada radim - iskren je Vojin, dok je Sloboda drugačijeg stava.

 

- Nekada zameram sebi i ovo sam dobro primila k znanju. Kod nas glumaca se čini da više radimo nego što radimo jer se neke stvari repriziraju. LJudi imaju utisak da smo mi konstantno svojom željom u medijima. Kontinuirano radim, nije previše, ali ne mogu da kažem da ne radim. Mislim da za sada pronalazim meru.

Vojin je istakao da im je Šotra dao niz prijateljskih saveta: 

 -Mnogo je životnih saveta. Kada god bi mi se dešavale neke teške stvari, on bi nazvao i u par rečenica mi pomogao. To su intimni i prijateljski trenuci. 

Sloboda je istakla jedan koji joj je ostao urezan u sećanje: 

- Bilo je zaista puno saveta, ništa gluma, to podrazumeva da se saživiš sa nekom ulogom. Insistirao je na tome da se imaju deca, da glumica mora da ima porodicu i zaista je bio u pravu. 

(Blic)

BONUS VIDEO: