Glumica Anja Mandić svoj život ne eksponira medijima i trudi se da akcenat uvek bude na njenoj karijeri. Ipak, osvaja nas svojom toplom pojavom kada se pojavi na malim ekranima.

Međutim, porodica Anje Mandić je uvek zanimljiva za medije zbog detalja koji su nesvakidašnji, ali i njene povezanosti sa drugim javnim ličnostima.

Foto: ATA images

 

 

Anastasija, kako joj je pravo ime, potiče iz glumačke porodice. NJena baba je bila glumica, a deda Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta.

Anjina majka, Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač.

Anjini roditelji su se razveli, pa se njena majka kasnije udala za glumca Miloša Žutića. Tako su Anja i Katarina Žutić odrastale zajedno kao sestre, o čemu su rado i govorile.

 

 

„Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata“, rekla je glumica svojevremeno.

Anjin otac se potom oženio majkom Milana Kalinića, oni su ostali u braku osam godina, a poznato je koliko i danas Anja i Milan neguju bratsko-sestrinski odnos.

 

 

Glumica je nedavno objavila fotografiju svoje majke povodom njenog 73. rođendana, a zaključak je da njih dve neverovatno liče.

BONUS VIDEO: