Marko Živić bi danas napunio 52. godine, a njegova bivša supruga Nataša Pavlović podelila je u njegovu čast fotografiju. Još uvek je ne prolazi tuga pre svega za prijateljom, pa onda za nekadašnjom ljubavi.

Nataša je povodom rođendana svog bivšeg supruga objavila njegovu fotografiju i napisala emotivnu poruku: 

- Proslavite, nazdravite - napisala je ona na Instagramu uz pesmu "My way".

Foto: Instagram printskrin/prakticnazena_

 

 

Iako njihova ljubavna priča nije imala srećan kraj, Nataša i Marko su ostali dobri prijatelji. 

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala - rekla je Nataša, osvrćući se na smrt preminulog supruga:

- To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu.

Nataša je saznala od novinara da je Marko preminuo kako bi mu dala izjavu:

Nataša Pavlović i Marko Živić venčali su se 2001. godine, mada skoro nikada se nisu pojavljivali zajedno u emisijama gde su otvoreno govorili o odnosu. Nakon četiri godine braka, između Nataše i Marka došlo je do razvoda.

BONUS VIDEO: