April, mesec u kojem se priroda budi, donosi novu energiju i otvara vrata brojnim mogućnostima.

Svaki horoskopski znak ima poseban dan tokom kojeg su zvezde posebno naklonjene njegovim željama i planovima. Astrolozi predstavljaju popis srećnih datuma u aprilu za svaki znak.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan: 14. april
Sredina meseca Ovnovima donosi energiju i motivaciju potrebnu za pokretanje novih projekata. Na ovaj dan Ovnovi bi trebali dati sve od sebe kako bi ostvarili sve svoje ambicije.

Bik: 20. april

Bikovi će na ovaj dan osetiti snažnu povezanost sa svemirom. Kraj aprila donosi im izobilje i zadovoljstvo, posebno u financijskom smislu.

Blizanci: 15. april
Za Blizance je sredina meseca idealna za komunikaciju i povezivanje s drugima. Ovaj dan bi trebali iskoristiti za društvene aktivnosti i networking.

Rak: 9. april
Rakovima 9. travnja donosi emocionalnu sigurnost i duboku povezanost s porodicom. To je idealno vrijeme za kućne aktivnosti i jačanje porodičnih veza.

Lav: 24. april
Za Lavove, 24. april je dan kada će blistati zbog svoje prirodne harizme. Ovaj dan trebali bi iskoristiti za profesionalne prezentacije.

Devica: 17. april
Devicama 17. april donosi prilike za napredak kroz organizaciju i detaljan rad. Dan je povoljan za početak novih projekata ili zdravstvenih rutina.

Vaga: 12. april
Ovaj dan je idealan za umetnost i estetiku. Vage bi se trebale posvetiti kreativnim projektima ili unapređenju ličnih odnosa.

Škorpija: 25. april

Škorpijama 25. april donosi strast i intenzitet u sve što rade. Dan je savršen za istraživanje dubokih emocija ili započinjanje novih avantura.

Strelac: 3. april
Strelcima početak meseca označava vreme za avanture i širenje horizonata. Iskoristite 3. april za putovanja ili učenje nečeg novog.

Jarac: 19. april
Za Jarčeve, 19. april je dan kada će njihova upornost biti nagrađena. Trebali bi se fokusirati na karijeru i dugoročne ciljeve.

Vodolija: 11. april
Vodolije bi 11. aprila mogli dobiti inspiraciju za nove originalne ideje. Dan je idealan za društvene aktivnosti i pokretanje novih projekata.

Ribe: 27. april
Ribama, kraj meseca donosi intuitivnu spoznaju i kreativnu inspiraciju. Na ovaj dan trebale bi se posvetiti umetnosti i duhovnoj praksi, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO: