I jedno i drugo su pozvani u policijsku stanicu da daju iskaz, a izrečena je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

Obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Pevač Haris DŽinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline DŽinović, koja je upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, kako je rekao pevač za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Foto: ATA images

 

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: