Naime, Ivona je na svom Instagramu podelila sliku sa ćerkom Mašom te su mnogi komentarisali da je preslikana mama, i da je jedina razlika što imaju drugačiju boju kose.

Foto: RTS printskrin

 

 

"Ne zna se koja je lepša", "Prelepe ste", "Maša je ista mama", "Predivne ste", "Kao da ste preslikane", neki su od komentara ispod voditeljkine objave, a svi su saglasni da mama i ćerka baš liče.

 

 

Lepa voditeljka Ivona je diplomirala pejzažnu arhitekturu, a koja je lice RTS-a postala tako što se prijavila za konkurs, ćerku Mašu dobila je sa bivšim suprugom.Podsetimo, Ivona je imala je rak dojke, a bitku je, na svu sreću, uspešno dobila. Ona je jednom prilikom javno govorila o borbi sa ovom bolešću i kroz šta je sve prošla.

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - rekla je Ivona ranije.

 

 

- "Hajde, Ivona!", nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - ispričala je Ivona zavojevemeno.

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli - rekla je tada voditeljka.

BONUS VIDEO: