Cipka je otvorila dušu za Grand i priznala kako je doživela čitav postupak hirurškog zahvata kojem se podvrgla i objasnila šta se sve promenilo nakon toga, a promene nisu samo u izgledu.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

- U početku nisam bila zadovoljna jer mi je bilo neobično kako izgledam posle operacije. Međutim, kada je reč o funkcionalnosti i zdravstvenom problemu koji sam imala, to je sve sad kako treba i nadam se da će tako i ostati. Da ne moram za koju godinu da ponovo idem pod nož, što se ljudima dešava. Već sam i ranije jednom radila svoj nos i tu famoznu devijaciju koja se vratila. Što se tiče izgleda sada sam se nekako navikla na ovaj nosić – priznala je Aleksandra i objasnila:

- To je bila stvar izbora doktora. Nisam ja odnela sliku i pokazala mu kakav nos želim da imam. Otišla sam na operaciju da bih prvenstveno rešila zdravstveni problem, a krajnji ishod je takav kakav je, što možete i da vidite. Ali konačno sam prodisala i stvarno je sve leglo kako treba. Dišem punim plućima i više ne hrčem.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

Pevačica je priznala da je i sama bila iznenađenja saznanjem da je noću „strugala daske“.

-Nisam ni znala da hrčem dok nisam putovala sa svojim kolegama. Kada bismo spavali u putu oni bi mi rekli: „Ženo, ti hrčeš“. Sada me napokon više ne zavitlavaju povodom nosa i toga – rekla je ponosno Aleksandra.

Igorm slučaja, malo posle uspešne operacije ona je izgovorila i sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru, tako da joj se život postao bitno drugačiji, kako zbog uspešne operacije tako i zbog toga što je sada udata žena.

-Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč – priznala je Cipka za Grand.