Pre dva meseca, na voditeljevu kuću je bačena takozvana "dečija bomba." Zbog toga je Milošević bio u strahu, pa je rešio  da obnovi nadzorni sistem. Kamere su zabeležile počinioca. 

- Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva više ne može da prođe - rekao je voditelj, pa dodao:

- LJudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

NJEmu su nekoliko puta bile upućene teške reči i pretnje:

- Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade - poručio je Milan tada u emisji "Ekskluzivno".

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: