Proteklih dana frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane našao se u centru pažnje nakon što je u nedelju veče napustio emisiju "Utisak nedelje" na samom početku.

Problem je nastao nakon što se Cane na samom početku emisije požalio kako ne čuje voditeljku Olju Bećković.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

On je tada istakao da mora da joj čita sa usana, na šta mu je ona predložila da sedne na stolicu bliže njoj ili da kupi slušni aparat.

- Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka - izjavila je Bećković.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

"Šta?", kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora, usledile su reklame. Kada je reklamni blok završen Cane više nije bio u studiju. Razgovoru koji se deli na društvenim mrežama očigledno je prethodio verbalni sukob pre živog uključenja, ali niko od učesnika nije želeo javno da priča o tome.

Cane se oglasio

Cane je o svemu mudro ćutao danima, a na pitanje šta se zapravo desilo i zbog čega je napustio "Utisak nedelje", u svom stilu je kratko poručio:

Foto: ATA images

 

 

- Neka ih i dalje zanima. Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude, izjavio je Kostić u razgovoru za Politiku, a njegov komentar zbunio je ljude koji su sa znatiželjom želeli da čuju i njegovu stranu priče.

(Kurir)

BONUS VIDEO: