A posle jezive noći, haos se nastavio i ovog jutra. Ništa bolja situacija nije ni kod novog-starog para, Filipa Cara i Maje Marinković, koji su se sukobili jutros, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Prvo se Maja posvađala sa Viki, jer joj je zamerila što priča sa njenim dečkom Markom Osmankčićem. Viki nije skrivala ljubomoru koju oseća prema Maji, budući da je Osmankčić nedavno izjavio da mu se Maja dopada, te da bi imao odnose sa njom. 

Zadrugarke su se svađale u pušioni, i sve se odvijalo ispred Carevih očiju, a prisutna je bila i Dalila, koja se čak nekoliko puta i umešala u svađu. Sukob je eskalirao kada je Maji Car poručio da je "seljanka" i da ne želi više da bude sa njom, što Marinkovićeva nikako ne može da prihvati, pa je odmah skočila na njega, hvatala ga za vrat, grebala i štipala. 

Car joj je sve vreme govorio da prekine i da ga pusti na miru, međutim ona je sve više divljala, a onda ju je on gurnuo i stegao za ruku. U tom momentu uletelo je obezbeđenje, koje ih je odmah razdvojilo, a kada su se preselili u dnevnu sobu, Car je otrčao kod svoje bivše, Dalile, dok Maja nije mogla da zaustavi suze. Šta joj je poručio, pogledajte na snimku ispod: 

Ni Dalila Dragojević očigledno više ne može da kanališe svoj bes, jer je prevarila i ostavila supruga Dejana zbog Filipa Cara, koji ju je nedugo zatim zamenio Majom Marinković, pa već ozbiljno počinje da maltretirala bivšeg muža!

Iako je u danima za nama delovalo da Dalila radi sve kako bi se dodvorila i pomirila sa Dejanom, evidentno je da to radi na potpuno pogrešan i neprihvatljiv način, budući da ga svakodnevno proziva, preti mu, a noćas je i fizički nasrnula na njega. Ovoga puta rekla mu je da će se okomiti na njega do kraja rijalitija, te da će zbog nje ostati bez kose.

- Ti, ćelav ćeš izaći odavde - dobacivala je dok je Dragojević sedeo za stolom.

Potom je, ničim izazvana, krenula za njim u pušionu, odakle mu nije dala da izađe. 

- Budem li primetila da želiš da me poniziš sa bilo kojom ženom ovde, ti ćeš me lično diskvalifikovati. Lično ti, jesi li me čuo?- pretila je Dragojevićka.

- Sad kad sam dobila epitet lude žene, videćeš šta ću napraviti. Ako te budem videla  drugom ženom... - pretila je Dalila, a Dejan joj je dobacio:

- Ješćeš moje mafine koje budem pravio s drugom ženom - provocirao je Dragojević nakon čega su nastavili da se guraju u pušioni dok ga je Dalila vukla za vrat.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".