Sunce, planeta vitalnosti, menja znak i ulazi 20. marta u Ovna gde će doneti srećan period za Ovnove, Lavove i Strelčeve. Ova pozicija Sunca biće aktuelna do 19. aprila kada prelazi u zemljani znak Bika.

Ova tranzicija označava period povećane motivacije vođene željom za osvajanjem i spremnošću za iniciranje. Karakteriše ga vatrena energija, Ovan nas pokreće napred sa duhom optimizma, podstičući nas da delujemo u skladu sa svojim impulsima za rast.

 

Foto: Profimedia

 

 

Otvaramo vrata novih mogućnosti

Otpornost Ovna osigurava da su neuspesi samo privremene prepreke, jer je ovaj znak poznat po svojoj sposobnosti da se brzo oporavi bez zadržavanja na prošlim neuspesima. Tokom ovog vremena imaćemo obilje kreativne energije i entuzijazma za život, zajedno sa hrabrim, pozitivnim i takmičarskim duhom. Urođena hrabrost Ovna nam omogućava da savladamo izazove sa fizičkom smelošću, dok njegova preduzimljivost otvara vrata za iskorištavanje novih mogućnosti.

Međutim, Sunčevo putovanje kroz Ovna takođe skreće pažnju na potencijalne zamke kao što su nepromišljenost, arogancija, impulsivnost i nedostatak planiranja. Ove osobine mogu dovesti do poteškoća, jer snažna želja za slobodom i nezavisnošću povezana sa Ovnom može biti shvaćena kao sebičnost od strane drugih.

Stoga postaje ključno da uravnotežimo vatreni nagon Ovna sa pažljivim pristupom našim postupcima i odlukama. Period zahteva samosvest i razvoj kontrole nad našim fizičkim i emocionalnim ja, sa ciljem da se ublaže ekstremi ponašanja koji mogu dovesti do sramote ili nerazumevanja.

Foto: Profimedia

 

 

Hrabrost

Tokom svog tranzita u Ovnu, Sunce nas poziva da istražimo ravnotežu između smele akcije i promišljenog planiranja. Ovaj period je poziv da prigrlite hrabrost i odlučnost svojstvene Ovnu, dok istovremeno negujemo svesnost i samokontrolu da bismo se kretali kroz izazove i prilike koje nam se pojavljuju, prenosi Informer.

Sunce u Ovnu najviše će prijati Ovnovima, Lavovi i Strelčevima. Sa druge strane, neće odgovarati Jarčevima, Vagama i Rakovima.

BONUS VIDEO: